SPEEDY X-TREME

Ceasul Speedy X-treme cu portul său USB integrat vă oferă conectivitate la computer și acces gratuit la programe software speciale care vă pot transforma și revitaliza plăcerea de sport și vă pot deschide noi orizonturi pentru a duce cursele de porumbei în secolul XXI.
Speedy X-treme va prelua pur și simplu locul de la Speedy-ul tău de încredere
și se va conecta la sistemul dvs. de antenă Bricon existent.

Ceasul care îți oferă MAI MULT
Cu 50% mai multe păsări – acum pot fi conectate 300 de păsări
Cu 50% mai multă antene – acum 6 antene standard
100% mai multe curse – 16 curse în același timp
funcționalitate îmbunătățită și mai ușor de utilizat.
si apoi MULTE MAI MULTE

Se deschide portul USB încorporat în partea laterală a ceasului
multe posibilități noi nevăzute până acum pe care le vei iubi.

PRINT MANAGER permite ca datele deținute pe Speedy X-treme să fie transferate și salvate pe computerul de acasă sau pe laptop, astfel încât informațiile să poată fi vizualizate sau tipărite în orice moment. Aceasta include detaliile complete ale păsărilor tale, orele de cronometrare a cursei și zborurile de antrenament, oferindu-ți mijloacele de a evalua și analiza performanța fiecărui porumbel din echipa ta de cursă.

BRICON MONITOR vă permite să urmăriți în direct în timpul unei curse, timpii și vitezele de cronometrare ale păsării dvs. apar instantaneu pe ecranul computerului dvs. de acasă sau al laptop-ului conectat la Speedy X-treme cu cablul USB. Detaliile complete ale fiecărei păsări și ora ei se vor afișa pe ecran, cu o gamă de sunete de avertizare disponibile pentru a vă anunța când o pasăre este acasă.

E-MAIL. Monitorul oferă opțiunea de a trimite e-mailuri automate printr-o conexiune la internet la orice număr de adrese de e-mail, oferind orele de sosire la un computer, laptop, ipad sau telefon.

BRICON WEB vă oferă opțiunea de a vă încărca cronometrare pe serverul Bricon, astfel încât timpii și vitezele dvs. vor fi afișate live în timp real pe BriconWeb, alături de cronometrajele colegilor concurenți care aleg să facă la fel, oferind un rezultat neoficial. Cronometrul curselor poate fi, de asemenea, vizionat în direct, pe măsură ce se întâmplă pe o hartă

BRICON CLUB EDITOR este programul software pentru club care anterior putea fi accesat doar de Bricon Club-Master. Cu toate acestea, Speedy X-treme se poate conecta direct la BCE fără master, oferind posibilitatea de a introduce numele, adresa, numărul loftului, coordonatele loftului și punctele de cursă pe ceas și, în plus, actualizările software pot fi acum efectuate acasă.

Speedy X-treme este furnizat cu un suport de perete, geantă pentru ceas, cablu USB și acces la PRINT MANAGER.