MASTER CLUB

Clubul inteligent Bricon – Master este centrul sistemului Bricon.

Se folosește pentru îmbarcarea porumbeilor în concursuri și desigilarea acestora.

PAS CLUB

PASclub-ul este dispozitivul mobil pentru îmbarcare care conține un receptor GPS și o cartela SIM și care funcționează independent de orice alte dispozitive adiționale conectate.

În sfârșit, există o soluție pentru cluburi, nu mai trebuie să trageți acele cabluri de colo-colo. Fără conexiuni de rețea. Fără pachete software diferite. Nu mai sunt necesare imprimantele dedicate, care, de asemenea, sunt dificil de procurat. Și nu este nevoie de internet suplimentar sau de wifi la masa de imbarcare.

Nu, acest dispozitiv are modemul său și ceasul său de referinta.Vizualizarea informatiilor se poate face de pe orice dispozitiv care poate accesa internetul, inclusiv de pe smartphone-ul dumneavoastră!

Îmbarcarea în sine, pentru că nu trebuie sincronizate ceasurile crescatorilor și nu se fac imprimări la masa de îmbarcare, iar îmbarcarea este semnificativ mai simplă și mai rapidă.,

Imbarcarile pot fi urmărite și online prin intermediul login-ului clubului responsabil, iar acesta poate afișa în mod ideal acest lucru pe un ecran mare (sunt afișate doar informații despre imbarcarile în sine, concurent, seriile inelelor, totaluri).

Listele sunt create automat în cloud sub formă de PDF și pot fi vizualizate sau tipărite atât de către club, cât și de către crescatori. Pentru cluburi, există chiar și o functie care permite imprimarea automată de pe unul (sau mai multe) PC-uri în timpul operațiunii, astfel încât nimeni nu trebuie să dea vreo comanda.

Și cum rămâne cu ceasurile vechi?

De asemenea, aceștea pot sa îmbarce și sa dea bataia finala prin PASclub, beneficiază de avantajele imprimării directe, iar datele lor sunt, de asemenea, imediat în cloud.
Deci, facem și ceasurile mai vechi mai bune.
Cronometrarea nu a fost niciodată mai ușoară și mai sigura ca în cazul sistemului în cloud de la PAS, iar sosirile… sunt deja în cloud după fiecare porumbel sosit!
Cronometrarea este controlată după fiecare porumbel – complet automat!
Și toate acestea live într-o secundă!
O putere de procesare fără precedent, controale de securitate suplimentare inedite
și toate acestea cu mai puțină muncă pentru responsabilii clubului.