BRICON PAS

Ceasul “Plug and Play”, conectați-l la antenele BRICON existente și funcționează!
Nu mai apăsați nici un buton, ceasul nu se șterge niciodată și nu trebuie dus la club.

Ce ați putea cere mai mult?

PASbox-ul în sine este un ceas complet automatizat. Doar conectându-l la antenele BRICON este suficient. La fel ca toate ceasurile BRICON, acesta își primește energia de la antene.
În partea de sus, în stânga și în dreapta cablului de antenă, aveți conexiunea pentru GPS (stânga) și antena GSM (dreapta) văzute din față. Pe ecranul ceasului, puteți vedea puterea semnalului GSM, sateliții găsiți și antenele. Dar puteți vedea toate acestea și prin intermediul logării în PASlive sau PASapp. Așadar, nu este nevoie de conexiune la internet sau de alte elemente suplimentare; totul este inclus și complet automat.

Nu trebuie să ștergeți niciodată acest ceas, toate informațiile sunt păstrate, iar antrenamentul poate fi reluat după 15 minute.
Pentru a cronometra porumbeii de curse după întoarcerea de la antrenament, trebuie doar să încheiați zborul în PASlive.

Nu este nevoie să duceți acest ceas la club pentru îmbarcarea porumbeilor. Toate tipăriturile dvs. (listele de imbarcare și listele de sosire) pot fi găsite online în contul dvs. personal PASlive.
Prin PASlive, puteți urmări și sosirile în direct ale porumbeilor dvs. dar și cele din zilele și lunile trecute. Și puteți filtra acest lucru pe porumbei sau pe mai mulți porumbei.
Dar prin intermediul PASapp sunteți și mai rapid, acesta vă va informa prin mesaje push despre sosiri și, ca și în PASlive, puteți vedea toate sosirile, atât cele în direct, cât și cele din trecut.

În plus, puteți adăuga informații suplimentare la tabelul de împerechere, informații  personale ale porumbelului, cum ar fi numele sau pedigree-ul, și puteți atribui fiecarui porumbel un loft.
Puteți, de asemenea, să definiți și să adăugați dumneavoastră numele loft-urilor.
Puteți, de asemenea, să faceți pre-nominalizarea porumbeilor prin PASlive. (în funcție de reglementările locale).
Totul se transmite imediat în cloud, iar PASbox-ul în sine este, de asemenea, un dispozitiv de rezervă care poate fi citit în club, deci nu numai progresiv, ci și hiper-securitate și fiabilitate în orice circumstanțe!